Om meg

Velkommen til bloggen min! Jeg heter Carl Johan, er 35 år og bor på Frogner i Oslo. I hjertet har jeg alltid vært vestkantgutt, men jeg vokste opp på vestkanten av østkanten her i hovedstaden.

Etter mange år i kollektiv har jeg skaffet meg mitt eget ”ungkarsrede” her på Frogner. Jeg prøver å innrede etter beste evne, men det er nok noe som mangler enda. Kvinnen i mitt liv kanskje, eller en interiørdesigner hehe.

Utdannet innen økonomi og ledelse, singel, med interesse for mye forskjellig. Det som opptar meg mest akkurat nå er å reise, gå ut og spise, sport og spill, og ikke minst å stå på ski! Å reise med vennegjengen er like moro hver gang. Neste tur er alltid under planlegging.

Jeg liker å spille poker, og har en drøm om å delta i en pokerturnering snart. For å delta i en konkurranse må man jo trene, og derfor bruker jeg en del tid på å spille poker på nett.

Helger og ferier brukes som sagt til å reise, stå på ski og trene, og selvsagt blir det også noen øl og turer på byen med gutta. Når snøen er borte finner jeg fram sykkelen eller jogger en tur i marka.

Siden jeg er elendig å lage mat går jeg gjerne ut og spiser, eller ringer og får noe godt levert på døra. En eller annen gang må jeg lære meg å kokkelere litt, men da tror jeg det trengs en personlig trener på området!