En av fordelene med å være singel er å slippe å tilbringe påsken på hytta med svigers, (eller ikke gjøre det sammen en sur kjæreste)! Det er mange flotte skidestinasjoner i Norge, men når man vil ha garanti mot heiskøer og garanti for snø, ja da går turen denne gangen igjen til de franske alpene!

Turen går til La Plagne i Savoie, som er en del av det som må være en av de beste skianleggene i Europa. La Plagne består av i hele 10 forskjellige landsbyer spredt rundt i området rundt det bratte fjellet Bellecote.

Det er ganske snøsikkert, fra Bellecote og isbreen Glacier de la Chiaupe som er hele 3250 meter over havet til bunnen av skianlegget på 1250 moh. Det er dobbeldekkertaubane og minst 132 heiser og løyper som passer alt fra våghalser og freeridere til nybegynnere.

Belle Plagne som ligger på 2050 moh er en del av Paradiski, og er et topp utgangspunkt for å teste de mange løypene. Vi har bestilt heispass som gjelder for hele det store Paradiskiområdet.

Vennegjengen skal bo sammen i et typisk fransk chalet i Belle Plagne, som sammen Plagne Centre er de sentrale landsbyene for folk som vil ha litt afterski og natteliv, men det er skimulighetene og ikke nattelivet som gjør at vi drar til La Plagne. La Tete Inn og La Cheyenne Cafe er de beste barene for afterski, og Le Saloon for fest og moro senere på natten. Det anbefales å se nøye på kart før man bestiller siden området er så stort og hotellene ligger i forskjellige daler.

Reiseruten blir Oslo – Geneve med Norwegian, og så videre til La Plagne med minibuss. Hvorfor vi skal reise til La Plagne i Savoie kan du se i videoen under! For en freerider er det drømmeforhold, og endelig skal vi få testet heliskiing! Det er mange aktiviteter å prøve seg på, som for eksempel nattskikjøring, bobsleighbane, trugeturer, aking, airboard, isklatring og mye mer.