De fem beste merkene for herreklær du bør se etter i 2022

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

En ung mann som poserer med stilige klær for menn i 2022

Herremote er et av de mest populære temaene i verden. Det er så mange forskjellige stiler og trender at det kan være vanskelig å følge med på hva som er trending og hva som bør unngås. Fra 1940-tallet til i dag har herremote utviklet seg fra en praktisk nødvendighet til et kulturelt fenomen.

Et flott merke for herreklær må være umiddelbart gjenkjennelig, ha en tidløs appell og en aksent som passer til enhver anledning eller begivenhet. Klærne må også kunne passe til enhver stil eller personlighet.

I 2022 utvikler og endrer herremoten seg raskt. Det dukker opp nye merker hver dag, og gamle blir mer innovative. Her er 5 av de beste herreklærmerkene å se i 2022.

LEVI’S

Levi’s Menswear har eksistert siden omtrent 1870, det begynte opprinnelig i San Francisco med Levi Strauss og har fortsatt å vokse gjennom årene. De er et av få merker som fortsatt kan konkurrere med dagens motetrender, og de har blitt båret av kjendiser som Marilyn Monroe og David Beckham.

Ralph Lauren

Ralph Lauren er mest kjent for sine motelinjer, som inkluderer jeans, dresser og skjorter. Selskapet har også ekspandert til innredning og tilbehør til hjemmet. Ralph Lauren er et designermerke som har vært i virksomhet siden 1940-tallet.

Merket har en sterk tilhengerskare, og har blitt likt av kjendiser som Oprah Winfrey, Jay-Z og LeBron James. Ralph Lauren-klær er luksusvarer med høykvalitets stoffer, detaljarbeid og design. De tilbyr moteriktige klær for menn som er smigrende for de fleste kroppstyper.

Gant

Gant herreklær er et klesmerke med et bredt utvalg stiler og farger. De har klær for enhver person, fra klassisk til moderne og alt i mellom. Gant har alle buksestilene du trenger og tilfører litt stil med kule detaljer som belteløkker og lommer.

De er perfekte for enhver anledning og vil gi garderoben din alternativer som du ikke finner andre steder.

Tiger Of Sweden

Det svenske merket Tiger of Sweden er et aktet navn i moteverdenen. De tilbyr produkter med sofistikert design, kvalitetsstoffer og et trendsettende leveringssystem som vanligvis finnes i luksusmerker.

Tiger of Sweden er et veldig populært merke i Sverige og resten av verden. Den har eksistert i mer enn et århundre og ble opprinnelig startet av tre brødre fra Sverige. Merket er kjent for sin kvalitet, farge og enkelhet i design.

Samsøe & Samsøe

Det danske merket Samsøe & Samsøe, som ble grunnlagt i 1993, har beholdt sin status som ledende i motebransjen med en dedikasjon til slitesterke og komfortable klær. Omdømmet deres er bygget på kvalitetsprodukter som er tilgjengelig hele året.

I starten solgte Samsøe & Samsøe utelukkende smykker. Etter det har selskapet imidlertid fokusert på å utvide produkttilbudet og inkludere T-skjorter.

Dersom du ønsker å se på et stort utvalg herreklær fra velkjente og store kvalitetsmerker, gjerne klikk her!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg