De 5 forskjellige caps-stilene hver person trenger å vite

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Capsen er et klassisk plagg som først kom til vår verden i 1860. Da ble den første utgaven av capsen brukt av Brooklyn Excelsiors. Med årene har populariteten rundt capsen økt, mens designet har endret seg til de capsene vi kjenner i dag.

Dette innlegget er for de som ønsker å finne ut hvordan man bruker en caps, og om dette er det riktige valget for dem.

Hva er de forskjellige capsene?

Hvis du skal kjøpe en caps, vil du oppdage at det faktisk finnes en rekke forskjellige typer å velge mellom. Nedenfor finner du en kort beskrivelse av de ulike typene caps, slik at du vet hva du kjøper.

Snapback

En snapback-caps er mest kjent for sin flate rand, men navnet kommer fra måten du stiller inn størrelsen slik at den passer hodet ditt, nemlig stroppen på baksiden. Den er laget av plast med hull og knapper.

De tidligere versjonene av snapbacken var laget av 8 paneler, mens de moderne vi ser i dag er laget av 6 paneler.

Les mer om hodeplagg.

Dad caps

Denne capsen er en klassiker for alle fedre der ute. Dad-capsen har kanskje vært på markedet en stund, men den har faktisk fått navnet sitt ganske nylig – det er disse capsene du oftest vil se voksne menn ha på seg.

Denne capsen har en buet kant, som skaper et unikt utseende. Det er en perfekt og enkel start for mange.

Sports caps

I stedet for maksimal stil, går sportscapsen for å maksimere komfort. De er laget for å være veldig lette på hodet, og de puster lett for å la hodebunnen få luft.

Denne høyteknologiske versjonen av capsen er den perfekte bestevennen for deg som skal trene og som elsker en aktiv hverdag.

Kjøp en slitesterk caps fra store og kjente merker.

Trucker caps

Hetten, som opprinnelig ble utstedt til alle lastebilsjåfører i USA, kalles også en «mesh cap». Man forstår raskt hvorfor den har fått sistnevnte navn, fordi hele hetten bortsett fra randen og frontpanelet er laget av mesh.

Dagens trucker caps kommer vanligvis med morsomme utsagn eller grafisk design på frontpanelet.

Fitted caps

En fitted cap er en hatt med bremme uten noen form for lukkemekanisme bak.

Ikke bare velg en tilfeldig tilpasset fitted cap, men gå for en med riktig størrelse. Velger du den riktige tar du dagen med storm.

Husk å ta av klistremerkene!

Konklusjon

Ved å lese om noen av de forskjellige capsene du finner på markedet i dette innlegget, er du mer forberedt på å finne den rette for deg. Du kan lettere søke gjennom nettbutikker for å finne akkurat den du leter etter.

Hvis du likte innlegget og vil lese mer, klikk her.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg