hvordan bruker man 80-talls klær? Få tipsene fra eksperter

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Kle deg i spennende og inspirerende antrekk som oppmuntrer dagen din. 80-tallsklær er en stil som passer godt til dette.

Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å uttrykke deg selv, men det å gå for den klassiske 80-talls stilen er alltid et godt valg.

I dette innlegget skal vi gå gjennom de beste måtene du kan kle 80-tallsklær på. Les gjerne videre!

Hvordan du kan kle 80 talls klær

Du kommer ikke langt hvis du ikke vet hva et 80-tallsantrekk består av. Les om de hotteste 80-tallsstrendene i vår store og elegante klesverden nedenfor.

I nettbutikker kan du finne klær som er inspirert av 80-tallet.

Vis frem en annen side med dyremønstre

Ønsker du å leke med spennende farger, mønstre og design?

Da er klær med dyremønstre inspirert direkte fra 80-tallet det første stoppet for deg.

Det første du trenger å vite er at dette setter et veldig sterkt preg på antrekket. Vær litt moderat med dyremønsterbruken. Vår favorittmåte å bruke denne elegante stilen på er som et mindre tilbehør, eller en sterk aksent for å gi en fargeklatt til antrekket ditt.

Du bør absolutt prøve å bruke et dyremønster for 80-tallsstemning. Alt du trenger for å gjøre dette er å ta med en kjølebag eller en jakke med dyremønster, og du er i full gang.

80-tallet bringer oss store kåper

Som et skandinavisk land opplever vi både varme og kalde tider. Når vinteren kryper inn på oss søker vi fort etter varme, og vi kler oss tykkere.

For deg som ønsker å holde godt på varmen samtidig som du får en elegant stil, er store kåper en fulltreffer. Ikke bare er de svært komfortable, men de vil også gjøre antrekket ditt mye mer elegant.

Du kan kombinere kåpen med et belte og et par 80-talls ankelstøvler for å komplimentere utseendet.

Les mer om 80-tallet.

Slengbukser? Ja takk!

Hvis vi må beskrive slengbuksen med et ord: Stilfull.

Med slengbukser vil du se høyere og smalere ut. Dette på grunn av den geniale utformingen av slengbuksene, som er trange rundt lårene, men veldig vide nederst. De brede buksebena skaper en stilig sving som ender ved skoen.

Du trenger ikke bruke for mye tid på å tenke på skoene du bruker, men det beste er å skaffe deg et par lekre sneakers. Passer du på at buksen er høy i livet og du har en fargerik t-skjorte eller topp, er du garantert en fantastisk dag med skinnende selvtillit.

Beskytt øynene dine med noen stilige Ray-Bans

Når sommersola er på full styrke kan det bli litt for mye av det gode, spesielt for de skjøre øynene våre. I følge Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk er det slik at om du får for mye sol rundt øyne, at det blir mye rynker. Det igjen kan føre til at du må ta turen og ta botox eller fillers i Trondheim.

Den beste måten å unngå at solen blender og irriterer deg er å kjøpe et par stilige solbriller. Men hvis du er ute etter noe som gir deg en spennende 80-tallsfølelse til stilen din, vil Ray-Bans være det perfekte valget.

Solbrillene er kjent for både sin kvalitet og sitt sterke inntrykk på stilen til den som bruker solbrillene.

Konklusjon

I dette innlegget gikk vi fort over noen 80-talls klær du kan teste ut når du ønsker en spennende stil.

hvis du likte innlegget og ønsker å lese et annet, så kan du klikke her.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg