Calvin Klein – Merkenavnet på toppen

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

En dame poserer med et calvin klein antrekk

Calvin Klein, merket kjent for sine sensuelle, moderne og lekre design, ble lansert i 1968 av Calvin Richard Klein, som deler navn med merkenavnet. I dag har merkenavnet blitt til et av verdens mest kjente merker, noe som er lett forståelig når man ser merkenavnet overalt rundt seg. 

Handler du inn et Calvin Klein antrekk kan du velge alt fra komfortable joggebukser, formelle skjorter og bukser til elegante kjoler og pene jakker. Calvin Klein tilbyr noe for alle som ser etter en ny trendsetter. 

Starten til merkenavnet

I 1968 åpnet en ung og talentfull Calvin Klein sin første klesbutikk. Klesbutikken fokuserte på å selge frakker som var både elegante og stilfulle. Det tok ikke lang tid før Calvin Klein plasserte navnet sitt høyt i moteverden, da han bare etter et år var på forsiden til Vogue. 

Noen få år etter klesbutikken åpnet begynte den også å selge undertøy, sportstøy og klassiske blazere. Noe som sendte merkenavnet enda høyere på listen over de mest trendy klesbutikkene. 

Calvin Klein ledet selskapet helt frem til slutten av 2002, da han valgte å selge merkenavnet til Philips Van Heusen Corp, som eier selskapet i dag. Ved hjelp av store og velkjente kjendiser som Justin Bieber og Kendall Jenner, fikk merkenavnet en ny gnist hos den yngre generasjonen. 

Muligens det beste undertøyet

En brasiliansk kvinne som poserer i calvin klein undertøy

Calvin Klein har alltid kommet med undertøy med klassisk design og enestående kvalitet. De fleste kjenner til den deilige og myke følelsen av å ha på seg undertøyet. Det er mye å velge mellom, da undertøyskolleksjonen til Calvin Klein har noe for enhver smak. Hvis du ønsker å oppgradere klesskapet, er undertøy fra Calvin Klein perfekt. 

For å skape ditt eget utseende kan du matche og blande en truse med høy midje sammen med favoritt BH-en din. Et godt tips for å style opp antrekket er å legge til en stilig caps. Da har du det du behøver for å erobre dagen. 

Myke, stilfulle og fantastiske gensere

Calvin Klein er også kjent for sine myke, stilfulle og slitesterke gensere, som passer til alle anledninger. Ofte blir det svært varmt med gensere på de litt varmere dagene. Da er det perfekt med en av klesmerkets tynnere gensere. 

T-skjorter som aldri går av moten

T-skjorter er, og kommer til å forbli, en av moteverdenens mest verdsatte klesplagg. En hvit t-skjorte med et elegant design passer perfekt sammen med en jeans. I tillegg er t-skjorter en stor trend, så nå er tiden perfekt for å shoppe inn Calvin Klein t-skjorter. 

Nå finner du det du trenger av Calvin Klein produkter hos Brandsonly.no/calvinklein. Med et stort utvalg fra over 50+ nettbutikker og fantastiske priser, vil du gjøre et godt kjøp hos BrandsOnly. 

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg