De heteste motetrendene i starten av 2022

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

en ung kvinne i en stilig look som passer perfekt i 2022

Våren er tiden på året da vi bytter fra tunge vinterklær til lettere vårklær. Været er vanligvis mildt og solrikt, noe som gjør det til en fin tid å bruke nye klær. Når noen skifter fra vinterklær til et lettere vårantrekk, betyr det at de prøver å endre stilen for det varmere været.

Den nye sesongen er alltid spennende og full av muligheter. Vi kan forvente nye trender, farger og design også denne kommende sesongen. Svart-hvitt-kombinasjoner (og varianter av dette) vil bli sett mye i damemote. De bæres vanligvis med nøytrale farger i disse fargene.

Hvis du ønsker å være godt forberedt for resten av moteåret, gjerne les videre!

Trendlooks for menn og kvinner for våren 2022

1980-tallet er et av de mest populære årene for mote. Dette tiåret er preget av sine geometriske mønstre, avkortede bukser og hatter. På 1990-tallet så en retur til grunnleggende og naturlige farger, med nøytrale toner som tok over fra høye mønstre.

Gjenopplivingen fra 90-tallet har pågått i noen år nå. Og det er noen nye trender som har dukket opp i det siste, som rutete skjorter og strikkevarer. I år ønsker menn også å bringe tilbake sine favoritttrender fra 80- og 90-tallet, inkludert blomsterskjorter og pastellfarger.

Eller hva med noe fra Ecco?

Kan selvsagt gå for mer tradisjonelle looks

Man må ikke kle seg etter 1980-tallets mote for å oppnå gode resultater. Det er noen klesstiler som fortsatt er på moten, for eksempel en stilig hettegenser med jeans, som er en gamell klassiker.

Etter hvert som tiden går merker vi at reglene bare blir mer og mer avslappet. Du kan praktisk talt kle deg slik du vil uten negative tilbakemeldinger.

Klikk her for å finne din nye favoritt-genser!

Noen av de lekreste trendene for kvinner denne sommeren

Når temperaturen begynner å stige, ser vi frem til en ny sesong med sommerkjoler, jeans, skjørt og shorts. De hotteste trendene for kvinner denne sommeren er print og blomsterdesign samt en silhuett med høyt midje.

Topper og t-skjorter er fortsatt i stil, men vi ser mer variasjon i stilene deres, inkludert topper uten skulder, crop topper, lange ermer med trykk eller fargeblokkering på ermene.

I nettbutikker finner du alt du behøver fra kjoler til jeans for en rimelig og god pris. Vi anbefaler også å ta en titt på merkevaren Diesel!

Hvordan får man selvtillit av nye klær?

Nye klær kan være vanskelige, spesielt hvis de er noe du ikke har brukt før eller noe som er utenfor komfortsonen din. Men det finnes måter å gjøre det lettere for deg selv ved å ta deg tid til å forberede deg på opplevelsen og ved å vite hva som vil hjelpe deg å få selvtillit fra de nye klærne dine.

Det første trinnet er å finne ut hva som får deg til å føle deg bra når det kommer til klær. Hvilke farger liker du? Hvilke stiler matcher din personlighet? Hvilke stoffer liker du? Når disse spørsmålene er besvart, er det lettere å kunne ta spesifikke beslutninger om hva du skal kjøpe.

Husk at det er normalt å teste ulike klesstiler før du finner den rette for deg. Jo tryggere du er på kjøpet, jo bedre selvtillit får du! Hvis du viser deg selv med en strålende følelse av selvtillit, vil sannsynligheten for å motta komplimenter øke, som igjen gir deg mer selvtillit.

Ta gjerne en titt på et stort utvalg klær fra merket Cream, som garantert øker selvtilliten!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg