Gant – Klesgiganten med et tidløst design

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

En arm med en Gant klokke

Gant er klesmerket bak plagg med tidløse og moderne design. Når det er på tide å handle inn fine, stilige og komfortable klær, vil du finne et stort utvalg av Gant produkter som passer til alle situasjoner. 

Om du trenger et antrekk til en aktiv hverdag eller en rolig kosedag hjemme, vil du kunne mixe og matche så mye du vil med spennende farger og design. I Gant produktkataloger finner du alt fra fine skjorter i slitesterke og myke materialer, til capser, gensere og joggebukser som egner seg perfekt til du skal ut med venner.

Litt om starten til Gant

Gant ble startet i 1949 av Berl Gantmacher, som var en ukrainsk gutt med et håp om et bedre liv, og reiste derfor til stedet som gjorde dette mulig, nemlig Amerika. Da Berl Gantmacher bodde i New York City, deltok han i natt klasser, men jobbet med sying på dagtid. Dette var noe Berl forelsket seg i, og åpnet Par-Ex som produserte skjorter for andre merker.

Par-Ex var en stor suksess, noe sønnene til Berl la merke til. Dette gjorde så de fikk et enda større håp for fremtiden til bedriften, og ønsket ikke at faren skulle produsere skjorter for andre merker lenger, men heller starte sitt eget merke, noe Berl også sa seg enig i, og startet klesmerket Gant. 

Gensere og luer i alle farger

En mann som poserer med en genser

Gant er kjent for mye forskjellig når det kommer til klesplagg, men skulle man valgt en favoritt, må man nesten gå for en gant genser. Genserne er laget i fantastiske stoff, og har blitt designet for å være slitesterke og komfortable. I tillegg går gensere aldri ut av mote, og kommer til å forbli en klar vinner fremover.

For å pynte litt ekstra på antrekket, kan man enkelt slenge på en trendy Gant lue. Med en stilig Gant logo foran og komfortable materialer, holder lua deg varm og god, nå som det går mot litt kaldere tider. 

Nå finner du et stort utvalg av fantastiske og stilfulle Gant produkter hos Brandsonly.no/gant. Utforsk en spennende katalog med et stort utvalg fra over 50+ nettbutikker med fantastiske priser. Hos BrandsOnly gjør du alltid et godt kjøp!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg