De største motetrendene for menn høsten 2021 – CarlJohan.no har svarene

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

mann som sitter og poserer for et bilde, du finner de største motetrendene for menn hos carljohan her

Nå som høsten nærmer seg begynner det å bli mørkere og kaldere ute. Ikke bare kan man glede seg til å kose seg med en kopp varm kakao, men også å ta på seg varme og komfortable klær. For det meste legges det mye vekt på mote for damer, men til høsten 2021 kommer det mange stilige og fantastiske motetrender for menn. 

I år finner man alt fra monokrome farger og Poloskjorter til logo capser og frakker. Dette blir en svært spennende sesong, som inneholder nok av antrekk å velge mellom for alle mote-glade menn. 

I denne artikkelen er det skrevet om de største motetrendene for menn til høsten 2021.

Turtle neck

mann sitter og poserer i en turtle neck, turtle necken er tilbake i stil og er en vinner for høsten 2021

Ikke bare er en turtleneck perfekt for å holde halsen din varm på en kald høstdag, men nå kommer den tilbake i mote for menn, og det med storm. 

Man velger selv hvordan type turtleneck man bruker, men de mest trendy er høye, fargerike og strekkbare. Det kan også være morsomt å teste turtlenecks med stilige og unike mønstre. 

Monokrome antrekk

Denne spennende trenden sies å være inspirert av safari-påvirkninger og 70-tallets eksperimentelle fase med spennende sandfarger. Når det kommer til å lage ditt eget monokrome antrekk, så er det bare å bruke farger som matcher gjennom hele antrekket. 

Monokrome antrekk gir deg en simpel, men stilig look som gir et inntrykk av balanse. 

T-skjorter

en mann med en svart t-skjorte med et hvitt kjellett, t-skjorter er tilbake i moten med budskap i form av logoer eller skrift

Til høsten 2021 kommer T-skjorten med et budskap tilbake, og det med stor kraft. Med en t-skjorte kan man enkelt uttrykke budskap, tanker og idealer. I år er det fullt inn med t-skjorter med logoer eller budskap i form av skrift eller andre kreative metoder.  

Logo capser

en mann som holder på sin svarte logo caps, til høsten 2021 er det fritt frem med dine favoritt capser

I 2021 blir baseballcapsen like viktig for herretrender som joggesko er for streetwear. Nå tar capsen overtaket på bøttehatten, og vil løfte ethvert antrekk på en brøkdel av et sekund. Capsen tar seg best ut med en stilig logo.

Balaclava

bilde av en mann med en balaclava, til høsten 2021 kommer balaclavaen tilbake som en trendsetter

For de som ønsker litt ekstra, så kan man, til høsten 2021, ta på seg en varm, komfortabel og stilfull balaclava. Denne trenden finner man i mange forskjellige stiler, alt fra to øyehull og et hull til munnen, til en stor åpning så hele ansiktet vises. 

Når det kommer til fargetonene så er det mest svart det går i, for denne trenden. Antrekkene passer best sammen med en balaclava om hele antrekket har en mørkere fargetone. 

Poloskjorter

en mann med en hvit polo-skjorte som ser på en tennis-racket

Poloskjorten ble svært populær på 20-tallet, og dette kan vi takke René Lacoste for. Det var da tennisspillere som var de første som brukte poloskjorten, men på 50-tallet ble den møtt med stor suksess på den andre siden av atlanterhavet. Nå har poloskjorten fått et litt mer uformelt utseende, men kan fint gå sammen med en dress. 

Trenchcoat

en mann som poserer med en trenchcoat, til høsten 2021 kommer trenchcoaten tilbake med storm

Trenchcoaten er et klassisk klesplagg som ofte knyttes til soldatene fra første verdenskrig.  For høsten 2021 ligger trenchcoaten på toppen av mote-ønskelisten, og er fortsatt en tidløs moteerklæring. Den mest fremtredende måten å bruke den på? Velg en av skinn, eller et med et subtilt sjakkmønster. 

Likte du innlegget? Da anbefales det også å lese om høstens største motetrender for damer. 

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg