De nyeste fargetrendene for høstmoten 2021 – Forbered antrekkene i god tid

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Kvinne i en beige frakk og en hvit bukse med en lystonet top, her får du høstens største fargetrender carljohan.no

Nå som høsten 2021 kommer fokuserer de fleste moteentustiaster på alle de neste trendy antrekkene og tilbehørene, mens vi tar også merke til høstens nye fargetrender. 

Tidligere har vi forventet mørkere og rikere farger, dempede juveltoner og mettede nøytrale farger. Vi har tidligere vært vant til jakker og gensere i dype røde, mørke brune og grå farger. I år blir alt dette forandret, og pastellfarger dukket opp som den uventede fargetrenden.

Bla videre for å finne ut om høstens mest trendy farger, så kan du forberede deg godt i forveien med å shoppe inn antrekk som har de riktige fargetonene for høsten 2021. 

Militærgrønn

dame med en grønn kjole, til høsten 2021 kommer militærgrønn tilbake i mote

Til høsten kan man enkelt forhøye daglige antrekk med en militærgrønn nyanse. Vi kan takke skinnjakker, minikjoler og stilige tie-dye-klær for trenden, da disse fikk verden til å forelske seg i fargen på nytt. 

Her er det bare å matche i vei med alle slags plagg. 

Indigoblå

en kvinne med en fin og blå kjole, til høsten er indigoblå noe alle må prøve

Dette er en svært fin blåtone som passer perfekt til kjoler, boblejakker og denim. Dette beviste indigoblå da fargen gikk nedover catwalken og grep tak i tilskuerne. Siden indigoblå blir en av høstens mest trendy farger, er det bare å planlegge antrekkene som kan matche denne elegante og sjarmerende fargen. 

Sølv

kvinne poserer med en sølv topp, sølv behøver ikke å bli bortgjemt for spesiale anledninger

Er du vandt til å spare sølvtonene til litt mer spesielle anledninger? Til høsten 2021 er det bare å ta på seg vakre plisserte skjørt, blazere og kabelstrikk i de fineste sølvtonene. Nå kan du gripe hverdagen med fine sølv-antrekk.  

Rød

en smilene kvinne med en rød genser, rød er en sterk primærfarge som er tilbake i mote

Denne primærfargen kan faktisk passe fint inn med minimalistiske kolleksjoner. Men hvordan skal man bruke rød på hverdagen? Inkluder rødt inn i alle dine klassisk skreddersydde dresser. Det er også vakkert med en rød versjon av en LBD (Little Black Dress) som du kan bruke når du er ute sammen med vennene dine. 

Clay-brun

dame med en clay-brun jakke, claybrun varmer opp alle dine antrekk og er en stor trend til høsten 2021

Ja, nå kan du varme opp høstgarderoben din med genserkjoler, frakker og fuzzy bombers i varme clay-brune fargetoner. Du kan også matche og blande med annet brunt tilbehør. Dette skaper en komfortabel tilværelse, og blir en stor trend til høsten 2021. 

Fuchsia

Dette er en svært nydelig farge som fikk navnet sitt fra fuchsia planten. Forfrisk alle antrekk med en fantastisk fuchsiatone, og vekk din indre diva. Fargetonen er svært lys, så den kan tones ned med nøytrale farger i grå eller elfenben. 

Lilac

Fargen som fikk navnet sitt fra lilac planten tar nå over for pastellrosa. Til høsten 2021 kan man forvente å se lilac overta scenen i form av bodycon-kjoler, yttertøy og stilige dresser som når fra topp til tå.

Burnt Coral

Denne rosa-oransje fargen sies å fremkalle en følelse av kjennskap og komfort. Fargen minner oss også på korallrevet, som har vært en bekymring langs Great Barrier Reef. Til høsten 2021 er det bare å oppgradere garderoben sin med antrekk i burnt coral fargetoner. 

Nå som du har fått en god kunnskap om de største fargetrendene, kan det hende du også er interessert i å lese om de største motetrendene for høsten 2021. Da har du både farger og antrekk klart i god tid før høsten ankommer. 

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg