De største motetrendene til høsten 2021 – CarlJohan.no hjelper deg

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

en dame som har på seg en strikket genser

Snart kommer høsten, og da kan vi alle få gleden av å kjenne den myke følelsen av knitwear, rutete skjørt og klær med fine høstfarger. I fjor var trenden å ta på seg kose pysjen sin og sette seg ned foran pcen mens man jobbet hjemmefra. 

Nå som Norge kanskje åpner litt mer til høsten kan det være gunstig å være godt oppdatert på motetrendene til høsten 2021. For å kunne planlegge antrekkene man skal bruke til høsten, er det viktig å vite om de siste trendene i moteverdenen. Vi har søkt langt og mangt etter de seneste og stiligste høst-trendene, og skrevet litt om de her. 

I dette innlegget finner du gode tips til hva du kan bruke når høsten kommer. Bare bla videre, så kan du lese om de mest trendy stilene for høsten 2021.

Knitwear

En dame som sitter mens hun har på seg en strikket genser. Knitwear er den nye tingen til høsten 2021.

Hvis det ble lært noe av året 2020, så vil folk, når de får muligheten, velge komfort over det meste. Her slipper man å måtte trykke på mange slitsomme knapper på luksuriøse plagg, men vil fremdeles oppleve stilen de tilbyr. 

Med knitwear opplever man en svært koselig hverdag, og siden det også er en av de største trendene så er det bare å kle på seg strikketøyet man ønsker. 

Kvinne som poserer med et antrekk inspirert fra 90-tallet, 90-tallsmoten er tilbake.

90-tallet er tilbake

90-tallsmote har hatt glede av å vende tilbake til rampelyset i noen år nå, men i høst forventer vi at trenden vil gå enda lenger. Her kan man kombinere høye firkantede støver, lange cardigans og skjedekjoler. 

Det er også fullt mulig å ta på en cropped cardigan over et miniskjørt og et par fine joggesko med ankelsokker. 

Strikket vest

flere forskjellige strikke-plagg i fine toner, til høsten 2021 tar strikkete vester over som en av de største trendene.

Denne trenden kom først i 2020, men beviser å være en klar vinner til høsten 2021. Reglene er ikke så stramme for denne motetrenden, men de mest populære stilene pleier å ha litt tekstur og detaljer. Til høsten vil man også finne vester med en litt mer oversize fit. 

Det kommer an på været, men blir det litt for varmt er det bare å bruke en strikket vest uten noe under med en passende loose-fit bukse. Utover høsten vil temperaturen synke, og da kan du bruke vesten over skjortekjoler, turtlenecks eller gensere. 

kvinne med en relaxed fit jean som lener seg på en bil, denne trenden tar over høsten 2021.

Relaxed fit denim

Selv om skinny jeans alltid vil ha en spesiell plass i hjertene hos alle, er det på tide med løsere stiler som mom, bootcut og flared jeans for høsten 2021. Det er spesielt mom jeans og jeans med løse straight-leg cuts som har tatt over som de mest populære stilene for denne trenden. 

Når du skal velge noe som matcher bra anbefales det en t-skjorte med en skreddersydd blazer. En elegant bluse er også et godt valg. 

Puffete, quiltede og teksturerte vesker

en stor og puffete veske i en monokrom fargetone, nå kan man tenke på mønstrene man finner på boblejakker.

Til høsten 2021 er det bare å tenke på mønstrene man finner på boblejakker. Det vi liker kanskje mest med denne trenden er at du kan egentlig velge hvilken stil du ønsker på vesken din. Denne trenden tillater deg å bruke en stor tote bag til laptopen din, en mellomstor crossbody bag til helgens store hendelser eller en liten veske som holder på det viktigste for kvelden ute.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg