Hva er de 5 beste klestrendene for menn til sommeren 2022?

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Nå er det ikke lenge til sommeren 2022 er her, som byr på god stemning, glade minner og godt vær. Sammen med sommervarmen dukker det opp mange nye klestrender for menn, men hva er egentlig de beste trendene?

Dette innlegget er skrevet for å inspirere deg mot en enestående sommer, med en stil som alltid fanger oppmerksomheten til de rundt deg. Gjerne les videre for å garantere deg selv den beste stilen noen gang!

Cardigans er en fulltreffer

Cardigans har vært en stor trend en stund nå! Etter at pandemien startet, har vi gått over til en litt mer isolert livsstil. Dette har gjort det mulig for oss å leke med og teste forskjellige plagg, for eksempel en behagelig cardigan når du sitter og slapper av i sofaen.

Du kan finne en cardigan i alle forskjellige farger, stiler og størrelser. Velg om du vil ha den med glidelås eller knapper og få din favoritt cardigan i dag!

Black and white

Tiden er inne for å matche disse kontrastene! Herreantrekk med svarte og hvite toner kommer tilbake, og det på en svært elegant måte.

Det som er viktig å vite her, her at du kan mixe og matche slik du selv ønsker. En enklere måte for å finne din helt unike stil har aldri vært lettere, for disse fargene går perfekt sammen selv om hvordan du velger å bruke det.

Vi elsker når menn viser frem beina sine

Menn har generelt gjennom tidene fokusert på å være så maskuline som overhode mulig. Dagens samfunn har innsett at menn som ikke frykter å vise frem en feminin side er på toppen. Er det kanskje dette som har inspirert denne trenden?

Uansett, her behøver du bare å kjøpe inn noen lekre shorts til en koselig tur på stranden eller i byen.

Genser uten ermer

Til sommeren 2022 er det på tide å kjøpe inn gensere uten ermer! Dette er det perfekte klesplagget for å bli klar for sommeren.

Kjenn den deilige sommervinden mot armene dine mens du stråler selvtillit. En genser uten ermer egner seg nok ikke for de varmeste dagene, men hvis det er litt på den kjøligere siden, er dette valget perfekt.

Med de riktige herreskoene og en ermeløs genser vil du se fantastisk ut!

Gensere, t-skjorter og jakker med lekre prints

Liker du kunst? For nå er det på tide å bruke klær med lekre kunstverk!

Det har ikke så mye å si hva du velger, så lenge det inneholder grafiske elementer som fanger blikket til de rundt deg. Siden det er svært trendy med sterke farger, kan du gå for dette.

Dersom du ønsker å ta det et steg videre, kan du få gode resultater ved lage dine egne tiedyes! Kjøp en simpel genser eller t-skjorte, så er det bare å sette i gang med kunstverket ditt.

Nå som du har lest innlegget vet du nøyaktig hva du bør se etter til sommeren 2022!

Vi håper du likte innlegget, spesielt siden vi elsker å skrive innhold for deg og alle våre andre lesere. Klikk her for å lese et annet innlegg.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg