Hva er opprinnelsen til Levi’s

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Levi's første opptreden

Mellom 1861 og 1865 var Amerikas forente stater engasjert i en borgerkrig. Levi Strauss, grunnleggeren av Levi’s , ble født i Bayern i løpet av denne tidsperioden. Da han var bare seksten år gammel, immigrerte han til New York City for å unnslippe volden og fattigdommen som plaget Europa.

Etter et kort opphold i New York dro Levi vestover til San Francisco under California Gold Rush. Det var i løpet av denne tiden han begynte å selge stoff og andre varer til gruvearbeidere for å tjene til livets opphold. I 1862 vedtok USAs regjering Homestead Act, som tilbød gratis land til alle som var villige til å bosette seg i det vestlige USA.

I dag kan du kjøpe Levis på nett og få levert på døren!

Levi Strauss benyttet seg av denne muligheten og dro vestover nok en gang, denne gangen til Reno, Nevada. Det var her han åpnet en tørrvarebutikk, som raskt ble populær blant de lokale gruvearbeiderne. Etter hvert som borgerkrigen fortsatte, ble Levi Strauss stadig mer involvert i å forsyne unionshæren med forsyningene de trengte. Han brukte butikken sin i Reno som base for operasjoner, og begynte å selge telt, tepper og andre forsyninger til hæren. Han begynte også å selge uniformer til hæren, som var laget av det samme solide denimstoffet som han brukte til å lage butikkens telt. Etter hvert som krigen tok slutt, fortsatte Levi Strauss virksomhet å vokse. Han begynte å selge produktene sine til forhandlere over hele USA, og etter hvert ble Levi Strauss & Co.-selskapet et av de mest kjente merkene i verden. I dag er Levi Strauss & Co. fortsatt et populært klesselskap, og produktene deres bæres av folk i alle aldre og bakgrunner.

Antique black and white photograph: Klondike gold rush

Oprinnelsen til Levi’s

Opprinnelsen til Levi’s jeans kan spores tilbake til byen San Francisco i 1853. Mannen som er kreditert for å ha oppfunnet dem er Levi Strauss, som var en tysk immigrant. Han startet med å selge tørrvarer, og det sies at han fikk ideen til jeans da han la merke til at arbeiderne i California Gold Rush hadde på seg solide arbeidsbukser som var laget av denim. Strauss bestemte seg for å lage sin egen versjon av disse buksene, og han patenterte designet i 1873. Levi’s jeans ble veldig populære, og de er fortsatt et av de mest populære jeansmerkene i dag.

Les mer om Levis Strauss company sine verdier på deres nettside

Gold rush prospector showing off his nuggets with enthusiasm. Sepia toned black and white image.

Levi’s første opptreden

I 1853 ble Levi Strauss & Co. grunnlagt i San Francisco, California. Selskapets første produkt var «midjedressen» laget av solid denimstoff med kobbernagler. Midjedressen ble designet for å møte behovene til Californias Gold Rush-gruvearbeidere, som var på utkikk etter robuste, slitesterke klær som kunne tåle belastningen i arbeidet deres. I 1873 introduserte selskapet merket Levi’s ® jeans, som raskt ble den mest populære typen bukser som ble brukt av amerikanere. Levi’s ®-merket er nå et av de mest gjenkjennelige merkene i verden, og Levi Strauss Co. er et av de største klesselskapene i USA.

Levi’s er historisk

Når det kommer til jeans, er Levi’s et av de mest populære merkene i verden. Selskapet har eksistert i over 140 år og har en rik historie. Levi’s jeans er kjent for sin kvalitet, holdbarhet og stil. Levi’s 501 er en av de mest ikoniske jeansstilene. 501 er en jeans med rett passform med knappgylf. Jeansen er laget av 100% bomull og finnes i en rekke farger og vask. Levi’s 501 er en klassisk stil som er allsidig og kan brukes til en rekke anledninger. Levi’s 511 er en jeans med slim fit som også er laget av 100 % bomull. 511 er tilgjengelig i en rekke farger og vasker. Levi’s 511 er et flott alternativ for de som ønsker en jeans med smal passform som fortsatt er komfortabel. Levi’s 541 er en jeans med atletisk passform som er designet for de med en aktiv livsstil. 541 er laget av 100 % bomull og er tilgjengelig i en rekke farger og vasker. Levi’s 541 er et flott alternativ for de som ønsker en jeans som er komfortabel og har en avslappet passform. Levi’s tilbyr også en rekke andre jeansstiler, inkludert Levi’s 559, Levi’s 569 og Levi’s 579. Levi’s tilbyr også en rekke andre klær som skjorter, jakker og hatter.

Levi Strauss & Co. tag on denim jeans model 512
«Borgosesia, Italy – June 18, 2011: Levi Strauss & Co. tag on denim jeans model 512. Levi Strauss & Co. is a privately held American clothing company known worldwide for its Levi’s brand of denim jeans.»

Levi’s er verdensledenede på jeans

Levi Strauss & Co. Levi Strauss & Co. er et av verdens ledende merkevareklærselskaper. Selskapet designer og markedsfører jeans, fritidsklær og relatert tilbehør for menn, kvinner og barn under merkevarene Levi’s ®, Dockers®, Denizen® og Signature by Levi Strauss & Co™. Som et privateid selskap eies Levi Strauss & Co. av etterkommerne av Levi Strauss og har ikke børsnoterte aksjer. Selskapet ble grunnlagt i 1853 da Levi Strauss kom til San Francisco for å åpne en vestkystfilial av brødrenes tørrvarevirksomhet i New York. I 1873 fikk Levi Strauss og Jacob Davis patent på å klinke lommer på arbeidsbukser for menn, og skapte det første paret moderne blå jeans. I dag er Levi’s -merket et av de mest anerkjente og respekterte merkene i verden. Levi’s merkevareportefølje inkluderer Levi’s ®, Dockers®, Denizen® og Signature by Levi Strauss & Co.™. Levi’s -merket selges i mer enn 110 land og er verdensledende innen jeans. Dockers er khakibuksemerket for menn og kvinner og selges i mer enn 60 land. Merket er også den #1-selgende kakibuksen i USA. Denizen er et globalt jeansklærmerke for menn og kvinner og er tilgjengelig i mer enn 30 land. Signature by Levi Strauss & Co. SOM er et merke av jeans, klær og tilbehør for kvinner, menn og barn som selges eksklusivt på Walmart.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg