Hva er street style? Her finner du svarene du leter etter

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

en ung mann som kler seg i et antrekk som er perfekt for by-livet

Street style er en form for mote som typisk forbindes med den urbane gatekulturen. Gatemote handler ikke bare om hva du har på deg, men også hvordan du bruker det. Det handler om å uttrykke din personlige stil, holdning og kreativitet.

Street Fashion har blitt mer og mer populært de siste årene. Det er mange grunner til denne trenden, en av dem er at folk ønsker å uttrykke seg fritt uten å bli dømt av andre. Det har også blitt populært fordi det er en måte å vise frem personligheten din uten å måtte bruke mye penger på klær.

Hvordan beskrives stilen til Street style?

Street style er en motebevegelse som dukket opp på 1990-tallet. Den er preget av en eklektisk blanding av high- og low-end klær, samt vintageartikler. Gatestil har blitt beskrevet som en «feiring av det verdslige» og «det ultimate innen anti-mote.» Street style er en motestil som dukket opp på 1990-tallet, preget av en eklektisk blanding av high- og low-end klær, samt vintageartikler. Gatestil har blitt beskrevet som en «feiring av det verdslige» og «det ultimate innen anti-mote.»

2006 ble gatestilmagasinet «iD» grunnlagt og har siden publisert arbeid av motefotografer som Nick Knight, Bruce Weber, Steven Meisel, Juergen Teller, David Sims. Magasinet fokuserer hovedsakelig på ungdomskultur i byer rundt om i verden. «iD» dekker også internasjonale rullebaneshow og gatetrender.

les mer om trender.

Forstå gatestilkategorier

Urbane klær handler mer om den urbane livsstilen og det handler mer om å passe inn i bylivet. Gatemote kan deles inn i to brede kategorier: Urban Fashion og Streetwear Trends.

Streetwear-trender blir ofte sett på som en type daglig mote. Urban mote, derimot, er ofte mer forbundet med high-fashion. Streetwear-trenden har potensial til å brukes hvor som helst, mens urban mote vanligvis blir sett på som mer passende for spesielle anledninger.

Urban mote har blitt påvirket av hiphop-kulturen, som har en tendens til å være dyrere sammenlignet med streetwear-trender. Den urbane livsstilen påvirker også klærne, da folk er mer sannsynlig å bruke dyre klær.

Kjøp klær perfekt for by-livet.

Gatemotemerker å kjenne til og merker du bør unngå

Gatemote har blitt en populær trend de siste årene. Det er noen merker som er kjent for streetwear og det er noen merker som ikke er det. Her er en liste over streetwear-merker du bør kjenne til og de du bør unngå.

Listen over streetwear-merker du bør kjenne til inkluderer: Nike, Adidas, Supreme, Levi’s, Tommy Hilfiger, H&M og Vans. Dette er alle populære gatemotemerker med en rekke produkter som passer til mange forskjellige stiler.

Du kan enkelt forbedre stilen med riktig tilbehør.

Hvorfor hjelper det å følge klestrender for å bli populær?

Det er mange grunner til at det er gunstig å følge motetrender. Den mest åpenbare er at du vil se moteriktig og oppdatert ut. En annen grunn er at + det å følge motetrender kan være en stor inspirasjonskilde for din egen stil eller skape en ny trend.

Her er 4 fordeler ved å følge motetrender:

1. Motetrender kan være en fin måte å holde seg på toppen av den siste moten, og de kan også hjelpe deg med å skille deg ut i mengden.

2. Motetrender handler ofte om gjenoppfinnelse, noe som alltid er gøy for folk som liker å eksperimentere med stilen sin.

3. Å følge trender er også en enkel måte å se bra ut uten å måtte gjøre mye arbeid – alt du trenger er det riktige antrekket!

4. Trender handler også om å være tro mot din personlige stil, noe som betyr at å følge dem vil hjelpe deg å finne det som fungerer for din egen unike stilsans

Finn din neste stil med dameklær og herreklær!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg