Ichi tilbyr kjoler og kjørt til alle anledninger

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

En dame som poserer i et Ichi antrekk

Ichi er et kjent klesmerke som leverer fine og moderne dameklær, som passer til alle anledninger. Om du skal ut på en kveldstur på byen med venninnene og har behov for noe formelt og sensuelt, eller du behøver noe mer casual for for en hverdag, får du alt du ser etter av Ichi. 

Når du skal handle inn et Ichi antrekk, så har du mye å velge mellom. I kolleksjonene vil du finne alt fra lange og moderne cardigans som egner seg utmerket til hverdagen, til helt nydelige sommerkjoler som passer perfekt for de varmere dagene. 

Ichi leverer noe av det fineste innen dameklær. Under kan du lese litt mer om bakgrunnen til merket, og hva de tilbyr. 

Litt om Ichi

Ichi ble grunnlagt i 1999, og er en del av den danske motegruppen DK Company. I dag leverer de kvalitetsklær på en internasjonal skala, og har vokst seg større enn noen gang. 

Ichi legger mye fokus på enkelhet og tilgjengelighet når de lager kolleksjonene. De ønsker at alle skal kunne forholde seg til moten, og skal kunne gå med fine og lekre klær. Merket kommer ut med spennende og nye kolleksjoner hver sesong, som alltid inneholder fine klær for enhver stil. 

Vakre kjoler til alle anledninger

En dame som sitter i en svart kjole

Leter du etter en fin sommerkjole som puster lett i vinden, eller en mer formell som egner seg perfekt til en venninnekveld på byen, vil du finne alt du ser etter av Ichi på nettbutikker. Vi anbefaler spesielt en Ichi dress kjole i en lekker mørk grå farge. Kjolene puster også lett, som gjør det mer komfortabelt når du beveger deg rundt på dagen. 

For hverdagskjoler er det mye å velge mellom. Ser du etter en lekker kjole med et moderne og formelt design, men som kan brukes til hverdag? Dette finner du hos merket Ichi! 

Klassiske og lekre skjørt fra Ichi

En kvinne som poserer i et langt og svart skjørt

Nå er det bare å gjøre seg klar til å gå med de fineste skjørtene på markedet. Ichi leverer skjørt i slitesterke materialer, og som følger klassiske mønstre i fine farger. Skjørtene til Ichi vekker frem en nostalgisk følelse, med prikkete og blomstrete mønstre.

Skjørtene følger en svært lang og bølgete stil, som blåser og puster lett i vinden. Plaggene er laget av stoff som kjennes behagelig ut mot huden, og er perfekt på en fin høstdag. 

Hos Brandsonly.no/Ichi finner du et stort utvalg av spennende og fantastiske Ichi produkter. Ta en titt gjennom et stort utvalg fra over 50+ nettbutikker med fantastiske priser. Du vil alltid gjøre et godt kjøp hos BrandsOnly. 

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg