Tips for klær for høye menn – Slik handler du klær som passer

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Det er aldri lett å finne klær som passer til høye menn. Høye menn er utenfor normen, så det er som regel store klær som «passer», ikke lange. Dette skaper en silhuett som ikke samsvarer med kroppsformen til personen, og er en stor ulempe for høye menn som ønsker klær som sitter godt.

Hvis du er en høy mann, er det bare å lese dette innlegget for å finne ut hvordan du enkelt kan få klær som passer til din lengre form.

Er skreddersydde klær det riktige valget?

For den perfekte passformen er skreddersydde klær det absolutt beste valget. Dette gjør det veldig enkelt å oppnå en stilig silhuett som komplimenterer formen din perfekt.

Du finner mange skreddere som hjelper deg med å nå drømmen om å få klær som passer perfekt.

Hva gjør en skredder?

En skredder er noen som lager en dress eller et antrekk for en klient basert på deres preferanser. Skredderen vil sørge for at de blir fornøyd med sluttproduktet.

Skreddere er svært dyktige personer som er stolte av arbeidet sitt og sørger for at de skaper noe unikt. De lager enestående klær med presisjon og en uslåelig kvalitet.

Skreddersrollen er ikke bare begrenset til å lage tilpassede klær, men inkluderer også å designe og lage mønstre for plagg, skreddersy klær for funksjonshemmede og til og med å gjøre endringer på eksisterende plagg.

Les mer om skredder.

Dressjakke? Ja takk!

Ja, dressjakker er alltid et godt valg hvis du vil se moteriktig ut, men visste du at dette ikke bare er for spesielle anledninger?

Dressjakker er det perfekte valget for høye menn som både har et ønske om maksimal stil og selvtillit. Bruk høyden din til din fordel, for det gir deg et elegant preg som andre vil savne. En blazer eller dressjakke får deg til å virke mer sofistikert, noe høyden din påvirker positivt.

Kjøp en dressjakke fra store og kjente merker.

Hvordan kan trange jeans virke mot deg?

Selv om skreddersydde klær, jakker og blazere er et utrolig godt valg som vil fange øynene til de rundt deg, er det tips du trenger å vite, nemlig at trange jeans vil virke mot deg!

Trange og tettsittende jeans fremhever den den slanke og høye silhuetten. Derfor anbefales det å finne eller skreddersy bukser som sitter godt, men som ikke er for trange.

Vertikale eller horisontale striper?

Liker du å kle deg i stilig design som vertikale eller horisontale striper?

Da må du vite dette!

Vertikale striper fremhever faktisk høyden din, og ikke bare litt. Skal du oppnå maksimal høyde anbefales det å kombinere vertikale striper med tettsittende jeans, men dersom ønsket er motsatt effekt bør du kle deg i en overdel med horisontale striper.

Hvordan finner jeg nettbutikker som selger klær for høye menn?

Det er vanskelig å finne en klesbutikk som tilbyr det rette utvalget for høye menn. Hvis du går fra butikk til butikk, kan det hende du ikke en gang finner noe selv om du har lett hele dagen.

I nettbutikker vil du ofte finne flere klesplagg enn du finner i en fysisk butikk. Du kan også filtrere søk for å finne akkurat det du leter etter i et design og farger for å finne den perfekte stilen for deg.

Konklusjon

I dette innlegget har vi fortalt om hvordan du kan bruke klær for høye menn. Er du en høy mann, så lønner det seg alltid å få en profesjonell til å skreddersy klærne dine. Jakker og blazere går perfekt sammen med høyden din, og vil skape en svært sofistikert look. I tillegg bør du ikke bruke tettsittende jeans sammen med vertikale striper.

Dersom du likte innlegget og ønsker å lese et annet, finner du det her!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg