Levi’s – Merket bak trendsettende jeans

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

en mann som poserer med levis klær

Levi’s ble grunnlagt i 1853 av Levi Strauss, og har gjennom tidene designet klær som vi alle har hatt bruk for. Selskapet er kjent for å produsere deilige og slitesterke dongeriklær, og skuffer aldri kundene sine med alle de nye antrekkene de lager. 

Det er lett å kjenne igjen merket ute på gata. Jeansene fra merket har en kvalitet som få merker kan matche. I tillegg går jeans aldri ut av stil, og kommer til å fortsette å være en trendsetter. 

De fleste har hørt om Levi’s, men få har kanskje fått vite om hvem de er, og hva de står for. Dette lille innlegget introduserer deg til Levi’s sine fantastiske verdier.

Levi’s står for det som er rett

Levi’s har siden oppstarten visst nøyaktig hvor de står. De mener det er viktig å kjempe for det som er rett, og har med stor stemme fått frem budskapet sitt om hvor viktig det er å ta vare på hverandre. 

En av deres første og store budskap var mot segregering, da de åpnet, i 1960, en syfabrikk som satte et stort fokus på desegregering. Dette skapte et trygt arbeidssted for mange arbeidsløse som slet under en tid preget av segregering. 

Gjennom Worker Wellbeing-initiativet blir rettighetene til de ansatte beskyttet. I tillegg samarbeider de med lokale organisasjoner for å tilby en rekke tjenester som helseopplæring og familievelferdsprogrammer. 

Levi’s fortsetter den dag i dag med arbeidet mot en mer rettferdig verden, og bidrar til å hjelpe over 100.000 ansatte. 

Ikke bare jeans hos Levi’s

Ja, det er Levi’s man går til når det frister med en ny og stilig jeans. I tillegg er det nok jeans de fleste tenker på når de hører navnet “Levi’s”. Det er ikke så rart når man tenker på kvaliteten og designet på jeansene de selger. 

Selvsagt er det ikke bare jeans Levi’s produserer. I nettbutikker får man kjøpt alt fra t-skjorter, jakker og hettegensere til sko, vesker og skjørt. Blar du gjennom produktkatalogen til Levi’s finner du garantert drømmeantrekkene dine, spesielt om du liker dongeriklær.

Har du planer om en tur ut på byen med venninnene, har du et stort utvalg av stilige sneakers som går hånd i hånd med en Levi’s jeans. Handler du levi’s antrekk, så er det bare å mixe og matche det du ønsker, her er det bare å leke seg frem!

Dersom du ønsker å se fantastiske og trendy produkter fra Levi’s, finner du et stort utvalg med gode priser hos BRandsonly.no/Levis – som har utvalget fra over 50+ nettbutikker samlet på ett sted.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg