Nå er høsten 2021 her, og vi har svaret på årets motetrender

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

En dame som poserer med en gul boblejakke, nå er høsten 2021 her og vi har alle de største trendene her

Nå er høsten 2021 rett rundt hjørne, og med den kommer det mange nye motetrender som holder oss både stilfulle og varme når vi er ute. I motsetning til i fjor når trenden var å sitte og jobbe hjemmefra, er det på tide å bevege oss litt mer ut og gripe hverdagen med boblejakker og frakker.

Før høsten kommer kan det være greit å oppdatere seg litt på trendene, da er man godt forberedt, og får mye tid for å gjøre klar alle antrekkene man skal bruke over perioden. For å gjøre det så lett som mulig for deg, så har vi allerede gjort letingen etter trendene som kommer til høsten.

Høsten byr på noe koselig

kvinne med en lystonet fuzzy jakke, til høsten 2021 er det koselige og fluffy jakker som er trenden

Fjorårets høst kan best beskrives som koselig. Dette ble notert av designere som svært gjerne ville fortsette denne trivelige trenden til høsten 2021. I år er det ulljakker i kremfarger, fuzzy hettegensere i mørke farger og jakker i brune farger. 

Jakkene følger en stil som man kanskje ikke er vant til, men silhuetten er mye mer “tapered” enn det som normalt forventes av vinterklær. 

LBD – Little Black Dresses

en dame som poserer med sin LBD, little black dresses kommer tilbake hvert år til og med høsten 2021

LBD, altså little black dresses, er noe som kom for å bli; gang på gang beviser denne trenden at ikke alt er for godt til å være sant. Trenden kommer tilbake hvert år, men med forandringer i proporsjoner og passformer. 

I år er det korte og super fitted LBD som er trenden. Det er bare å teste seg frem med kjolene som passer deg best, men tommelregelen for i år er å vise frem ben.

Boblejakken: Klassikeren er tilbake

en dame som bruker en boblejakke lener seg mot en vegg, boblejakken er en av våre favoritter, og nå kommer den tilbake til høsten 2021

Boblejakken har alltid hatt en spesiell plass i hjerte hos mange, og da vil mange ha gleden av at boblejakken kommer tilbake i år, med mye momentum. I dristige og sjarmerende farger, er det ikke bare de svarte jakkene vi er vant til som kommer i år.

Til høsten er det bare å leke med farger. Nå er det fullt inn med alt fra monokrome fargetoner til sterke knæsj-rød farger.

Blazere, bukser og skjørt

en dame med en fin blazer, høsten 2021 byr på blazere og skjørt

Nå kommer det en spennende mote trend som lar deg ta på blazeren når du skal ut. Tradisjonelt sett består stilen av en kombinasjon av en blazer og bukse, men det har også blitt vanlig med blazer og skjørt.

Nå kommer 20-tallet tilbake

en dame som poserer med 20-talls inspirerte klær, til høsten 2021 kommer 20-tallet tilbake i full fart

For de som har ventet på ideen om en ny og brølende 20-talls inspirert mote trend, kan bare glede seg til høsten 2021. Nå er det bare å finne frem de fineste flapper kjolene med myk silke og kreative blonder. 

Denne mote trenden er spesielt passende for kveldene sammen med vennene dine. Man kan bruke en flapper kjole som enten har et moderne inntrykk eller en som følger en tradisjonell stil.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg