Ralph Lauren – Klær av høy kvalitet

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

En mann som poserer i en Ralph Lauren t-shorte

Ralph Lauren er nok et av merkene som er mest kjent i Norge. Merket tilbyr klær i høy kvalitet, utvalgt av materialer som er slitesterke. Ralph Lauren plagg er ment for å vare, og følger et moderne og lekkert design. 

Fra Ralph Lauren får du tak i alt fra stilige og trendsettende luer i alle farger, til gensere, t-skjorter og polo-skjorter som egner seg til alle anledninger, om det skulle være formelt eller hverdagslig. 

Litt om merket Ralph Lauren

Merket ble grunnlagt helt tilbake i 1967, av Ralph Lauren som deler navn med merket. Ralph Lauren startet som et lite merke, med et hovedfokus på fargerike slips i ulike mønstre. Han fikk økonomisk hjelp fra Norman Hilton for å selge slips. Like etter slipsene tok av, begynte han å selge kleskolleksjoner for men. 

Etter merket fikk fotfeste innen moteverden, tok det ikke lang tid før merket vokste seg opp til den giganten den er i dag. Nå fokuserer ikke bare merket på kolleksjoner for menn, men for damer også, noe vi alle er veldig glade for. Når det kommer til design, legger merket et stort fokus på den amerikanske stilen, og sørger for å levere klær som følger en enkel og tidløs stil. 

Moderne gensere av høy kvalitet

En mann som står i en ralph lauren genser med ryggen til kameraet.

Gensere har aldri sett stiligere ut. Nå som høsten er her, er det også den perfekte tiden for å shoppe inn moderne og tøffe gensere. Genserne fra Ralph Lauren har fine passformer og er laget med materialer som føles behagelig og myk mot huden. 

Siden genserne kommer i alle slags farger, kan du mixe og matche slik som du vil. Skal du ut på byen med venner, vil det egne seg bra med en fin bukse, sammen med en Ralph Lauren genser. 

Genserne passer både damer og menn. De er også perfekte for å bare bruke hjemme, da de er svært myke og behagelige. 

Ralph Lauren luer i stilige design

Nå er det på tide å handle inn en ny og stilig lue! Ralph Lauren sine hodeplagg passer perfekt nå som vinteren snart nærmer seg, og man må holde hodet varmt. Da er det perfekt med en ny lue fra Ralph Lauren. De følger et tidløst design, som passer til alle kjønn. 

Luene kommer med den klassiske POLO logoen, som de fleste kjenner igjen ved første øyeblikk. Luene blir laget med merinoull, som er kjent for å ha en svært bra egenskap når det kommer til å regulere temperatur. I tillegg er merinoull kjent for å være svært mykt, og blir ofte brukt i baby- og barnetøy, nettopp på grunn av dette. 

En Ralph Lauren lue er både stilig, moderne og behagelig å gå med. 

Nå finner du det du trenger av Ralph Lauren produkter hos Brandsonly.no/polo-ralph-lauren. Med et stort utvalg fra over 50+ nettbutikker og fantastiske priser, vil du gjøre et godt kjøp hos BrandsOnly. 

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg