Selected Homme – Historien til klesmerket!

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

selected-homme

Motemerket Selected Homme ble skapt i 1997 av to danske designere, Jannik Wikkelsø Davidsen og Troels Holch Povlsen. Merkets navn er en kombinasjon av det franske ordet «sélection» og det danske ordet «homme», som betyr «utvalgt mann». Merkets signaturstil er en blanding av klassisk og moderne design, med fokus på kvalitet og enkelhet. Selected Homme er nå et av de ledende herreklærmerkene i Europa, med over 400 butikker i 40 land. Merket tilbyr et bredt utvalg av klær, fra formell klær til fritidsklær, og har en sterk tilstedeværelse i netthandelsmarkedet. Selected Homme har vunnet en rekke priser, inkludert Danish Fashion Award for Best Herrewear Brand i 2009 og 2010.

Kjøp Selected Homme klær på nett

Selected homme er et høymotemerke som er kjent for sin kvalitet og unike stil. Merket har blitt populært de siste årene, på grunn av dets trendsettende design og kjendisanbefalinger. utvalgte homme har blitt båret av noen av de mest kjente kjendisene i verden, inkludert Kanye West, Jay-Z og Drake. Merkets popularitet skyldes også dets rimelige priser og moderne estetikk. select homme er et av de mest ettertraktede merkene i moteverdenen, og populariteten øker bare.

Selected homme minimalistisk outfit

Klesmerkets fokus

Moderne mote for Selected Homme handler om rene linjer og minimalisme. Fokuset er på kvalitetsstoffer og konstruksjon, snarere enn på pynt eller prangende detaljer. Selected Hommes moderne klær er designet for å være lette å ha på seg og for å smigre den mannlige formen. Du finner en blanding av klassiske plagg og moderne silhuetter i Selected Homme-serien, alt i en nøytral palett av svart, hvitt og grått. Det perfekte Selected Homme-antrekket er uanstrengt og stilig, og vil få deg til å se og føle deg best mulig.

Casual business wear from selected homme

Selected homme er relevant

Selected Homme er et moderne merke for herreklær som tilbyr et bredt utvalg stilige og moderne klær. Merket er kjent for sine kvalitetsplagg og oppmerksomhet på detaljer, og har en sterk tilhengerskare blant stilige menn. Selected Homme tilbyr et bredt utvalg av klær, fra formell klær til fritidsklær, og passer til et bredt spekter av smaker. Merkets klær er både stilige og rimelige, noe som gjør det til et populært valg blant menn. Selected Hommes klær er tilgjengelig på nett og i butikker, og merket har en sterk tilstedeværelse både i Storbritannia og Europa.

Selected Homme er en eksklusiv herreklærbutikk som tilbyr et bredt utvalg av klær og tilbehør for menn. Butikken ligger i hjertet av byen, i nærheten av det største shoppingområdet. Selected Homme er kjent for sine høykvalitets klær og tilbehør, og prisene reflekterer dette. Butikken tilbyr et bredt utvalg av klær, fra fritidsklær til høytidsklær, og prisene er svært konkurransedyktige. Selected Homme er et flott sted å handle herreklær. Butikken tilbyr et bredt utvalg av klær og tilbehør, og prisene er svært konkurransedyktige. Butikken ligger i hjertet av byen, i nærheten av det største shoppingområdet. Selected Homme er kjent for sine høykvalitets klær og tilbehør, og prisene reflekterer dette. Butikken tilbyr et bredt utvalg av klær, fra fritidsklær til høytidsklær, og prisene er svært konkurransedyktige.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg