Hvordan gjøre sko vanntette (impregnering)

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Noe av det beste med moderne klesplagg er at nesten alle kommer vanntette, eller impregnert som det kalles. Dette gjør så og si alt vanntett og holder oss tørre og varme. Selv om jakka di var impregnert da du kjøpte den, kan den ha mistet effekten sin. For å fikse dette problemet, kan du kjøpe en gunstig impregneringsspray for å re-impregnere plagget ditt. 

Det viktigste – Vask skoene!

Dette er det viktigste steget for å impregnere sko. Når du påfører sprayen, så er det viktig at alle overflater blir truffet. Er ikke skoen ren nok, kommer den ikke til å bli helt vanntett, og du vil fortsatt bli våt på føttene. 

For å unngå svært skitne sko, så kan du rengjøre dem etter hver tur eller en gang i uka. Da holder de seg rene nok så det ikke blir vanskelig å få dem rene nok for impregneringen. Siden innsiden av skoene også blir møkkete, puster ikke skoene like godt lenger. Gjerne ta en liten vask inni skoen også! Etter du har fått helt rene sko, altså fått bort alle synlige partikler, så er du klar for neste steg.

Spray skoene med impregneringssprayen!

Nå som skoene dine er rene og klare, så er det bare å spraye dem med impregneringssprayen din. Sørg for at alle områder på skoen er sprayet. Er du usikker på om skoen din tåler middelet du har kjøpt, anbefales det alltid å kontakte produsenten for tips.

For å være på den sikre siden, så kan du også impregnere skoene dine flere ganger. Siden sko ikke skades av for mye impregnering, kan du for sikkerhets skyld gjøre det jevnlig, særlig hvis du er en aktiv turgåer! 

Brrrrr… nå er det kaldt ute! Har du behov for nye vintersko for å holde deg varm? Gjerne ta en titt på noen av de beste vinterskoene for han eller henne!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg