Få alle de beste smykketipsene – Kle deg med stil

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Smykker kan sees på som enhver dames beste venn. Å ha de riktige smykkene er like viktig som å velge riktig antrekk, og det er også viktig at alt passer sammen og skaper den stilen du ønsker. Med smykker kan du rimelig og effektivt dekorere alle forskjellige antrekk.

Selv om smykker er perfekte for ethvert antrekk, kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter. Derfor har vi skrevet dette innlegget for å hjelpe deg med å finne smykket som får deg til å føle deg best.

Les gjerne videre for å bli inspirert!

Tenk på proporsjonene

Når du velger smykker, tenk på hele antrekket, og hvordan silhuetten din ser ut. For eksempel, hvis en lue skaper en lite attraktiv og forvirrende silhuett, vil den trekke ned noen punkter over antrekket ditt.

Med fokus på smykker som skaper en perfekt balanse, tar du stegene i riktig retning for å oppnå den perfekte looken.

Les mer om silhuetter.

Er det viktig med riktig valg av farge?

Farger er ikke bare en måte å understreke en stil på, men også et budskap. Dette gjelder spesielt når det kommer til fargevalget på smykket du skal bruke.

I tillegg er det viktig å vite at et antrekk ikke bør ha mer enn tre eller fire forskjellige farger, og det inkluderer smykker. Et av de bedre valgene du har er å matche en farge fra antrekket ditt. Dette holder fargene i en pen balanse som holder øynene til de rundt deg.

Halssmykker skaper et nydelig preg

Et av de mest klassiske smykkene er halskjedet. Dette smykket har alltid hatt en spesiell plass i våre hjerter.

Nå har det kommet en trend som du bare må prøve. Bruk to halskjeder, en kort og en lang. Det korte smykket skal følge en veldig diskret stil, mens det lengre skal være et tykt smykke, gjerne i kjedestil.

Kjøp smykket som passer deg best!

Øreringer er et must

Øredobber er en av de enkleste måtene å sette et vakkert preg på stilen din. Dette smykket skaper en illusjon av mye hardt arbeid, men sannheten er at det ikke krever mer enn noen få enkle øredobber.

Kjøper du nye øredobber er det ikke mange regler å følge, men det er likevel viktig å huske på en god balanse – med gode proporsjoner og en god balanse skapes de beste resultatene.

Det viktigste er å eksperimentere med utvalget

Det er opp til deg å bestemme hva du vil gjøre. Du har unike funksjoner som du bør spille på, så det viktigste er å eksperimentere for å finne den rette for deg.

Å finne de riktige smykkene handler om å finne de som spiller etter dine verdier, samtidig som du legger vekt på det vakre preget av smykket.

Konklusjon

Etter å ha lest dette innlegget håper jeg du har funnet ut hvordan du kan finne det perfekte smykket for deg. Du må tenke på balansen for å skape en fin helhet og silhuett, samt tenke på fargevalget.

Før du finner den perfekte matchen, må du teste forskjellige smykker med forskjellige antrekk.

For å lese et annet innlegg, klikk her!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg