Topp sommerjakker som tar over verden

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Nå er det på tide å kjøpe en ny sommerjakke!

Sommeren er i full gang, og det blir mange koselige stunder med venner og familie å se frem til. Uansett hvilke planer du har for sommeren, må du ha en god jakke for å ta med på eventyr.

I dette innlegget kan du lese om de mest populære sommerjakkene å bruke i 2022, både når det kommer til sommerjakker til herre og dame. Slik vet du nøyaktig hva du skal se etter.

Denimjakke

Denimakker gir deg mer enn bare stil, fordi de ikke trenger mye vedlikehold for fortsatt å gi maksimal funksjonalitet.

De slitesterke materialene gir deg veldig god beskyttelse mot været, slik at du alltid holder deg komfortabel. I tillegg vil ikke jakken rynke seg, fordi materialet motstår dette.

Det beste med dongerijakker er at du kan legge på et lag av en tykkere, større jakke om vinteren, siden dongerijakker har lav profil og god passform.

Les om denim.

Lightweight Trench

Sammenlignet med den klassiske utgaven er en lett trenchcoat en jakke med et veldig lett materiale i et tynt lag. Dette holder definitivt kroppens komfortnivå på topp.

Dette er et spennende valg for de som vil ha noe ekstra, for jakken gir deg ofte en fin flagrende effekt når du går nedover gaten. Hvis du sørger for å kjøpe en ekstra tynn trenchcoat, kan du til og med bruke den på varmere dager.

Bomberjakke

Dette er sommerjakken som damer elsker!

Har du på deg en bomberjakke når du går ut på dagtid, oppnår du en trendy stil. Dette er praktisk talt en stift i amerikansk videregående kultur. Ønsker du å kjøpe en perfekt sommerjakke til dame, så er bomberjakken noe for deg.

Navnet ble gitt til jakken etter pilotene til bombefly under verdenskrigene, men ble overtatt av scooterboys og skatere på 70-90-tallet.

En bomberjakke ser best ut i en enkel, nøytral farge. Den kan fortsatt brukes i sterke, fortryllende farger.

Finn jakken for deg!

Coach jakke

En trenerjakke er lett å feiltolke som en tradisjonell vindjakke, men de er ikke de samme. Trenerjakken har en krage som peker ned og til og med et kvadratisk design, mens vindjakkens krage peker rett opp og gir mye mer beskyttelse mot vind.

Trenerjakken kommer ofte med stilige logoer fra favorittidrettslagene eller streetwear-merkene, og lar deg komme deg komfortabelt gjennom sommerdagen.

Track jacket

Når du ser de klassiske stripene nedover armene på jakken, vet du at det er en treningsjakke. Dette er en treningsjakke som oftest produseres i polyester, et avkjølende, deilig og UV-bestandig materiale som tåler mye bruk.

Denne jakken er perfekt for et aktivt natteliv, og lar kroppen din puste og holdes på en behagelig temperatur. Den har også glidelås foran, slik at du kan justere hvor åpen jakken er i forhold til temperaturen.

I dag ser vi en økende trend på grunn av jakkens bruk av store og kjente artister, som A$AP Rocky.

Konklusjon

Sommeren byr på spennende eventyr og fantastiske minner med alle dine nære. Med et stort utvalg har du en jakke for enhver sommeranledning.

Hvis du likte dette lille innlegget og ønsker å lese et annet, klikk her.

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg