Finn komfortable klær til barnet ditt med vår størrelsesguide

Nettsiden er sponset av Brandsonly.no – Et nettsted som samler utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted.

Publisert

Har du barn og handlet klær med gullungen, så har du kanskje gjort som mange andre og testet de forskjellige størrelsene til du finner den som sitter godt. Du har sikkert sett etiketten med størrelsesnummeret, men har kanskje ikke tenkt over hva de egentlig betyr.

I dette innlegget finner du en kort guide til de ulike tallene og hva de betyr for barnet ditt når du handler klær.

Her finner du en super størrelse guide til barneklær

Barneklær er basert på alder og høyde. Hvis det står EU, skrives tallet som centimeter, mens hvis det står UK, skrives det som år.

Under kan du se en komplett guide for barneklær sine størrelser.

Bør du tenke på hvordan barnet vokser?

Barn er mye kortere enn voksne, men for hvert barn varer ikke dette lenge, da de snart er voksne selv. I løpet av denne perioden vil de strekke seg mens de vokser.

Men er det virkelig nødvendig å tenke på dette når man handler barneklær?

Enkelt fortalt, ja.

Når du kjøper klær til barnet ditt må de sitte godt, men det skader ikke om de er litt på den større siden. Så lenge de sitter godt og barnet er fornøyd, skal det gå bra.

Les mer om barneklær.

Vokser barn fort ut av klærne sine?

Noen barn vokser fort, mens andre ser ut til å ha litt bedre tid. Uansett hvordan barnet ditt vokser, må han eller hun ha klær som sitter godt og er behagelige å leke i.

Det er viktig at du som forelder tar deg tid til å sørge for at barnet trives. Når klærne ikke sitter godt lenger, men har blitt litt trange eller ubehagelige for barnet, så er det på tide å kjøpe nye, men ikke kast de gamle, gi dem heller for en god sak!

Her finner du rimelige barneklær fra en nettbutikk med et rikt innhold.

Hva med barnesko?

Barn trenger sko som er gode og egnet for lek. De trenger noen de kan leke ordentlig med samtidig som de beskytter føttene fra naturen.

Barnesko måles etter lengden på føttene, i centimeter, og etter størrelse og alder.

Når trenger barnet nye sko?

Så lenge skoene beskytter barnets føtter og holder tærne varme og komfortable, trenger du ikke å bekymre deg. Men hvis du merker at det bare er 5 mm før stortåen til barnet når slutten av innsiden av skoen, er det på tide å skifte sko.

Barnets fot trenger litt plass til å bevege seg når han eller hun går, så kjøp en ny sko når det er for lite plass til dette.

Konklusjon

I dette lille innlegget har du fått vite at størrelsene på barneklærne er skrevet opp i centimeter, og når du bør kjøpe nye.

Hvis du likte innlegget og ønsker å lese et annet, så finner du det her!

Se et samlet utvalget fra over 50 nettbutikker på ett sted

Brandsonly.no har samlet utvalget fra over 50 nettbutikker og gjort det enkelt for deg å få oversikt over de beste tilbudene og mest trendy moteplaggene.

Flere
innlegg